Directorii de corporatii isi inchiriaza iahturile. Vezi cat costa

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
3560 citiri
Directorii de corporatii isi inchiriaza iahturile. Vezi cat costa
Yahuri de lux/ Sursa foto: Dailymail.co.uk

Dintre toate placerile scumpe pe care le au bogatii, se pare ca iahturile sunt in topul preferintelor. Nu este de mirare ca CEO cu salarii foarte mari din diferite corporatii, inca le includ pe lista de cumparaturi. Insa criza a patruns si in bugetele acestora, asa ca unii dintre ei s-au trezit obligati sa le inchirieze pentru a face un ban in plus.

Iata trei astfel de iahturi pe care le puteti inchiria de la diversi CEO, conform Bornrich.com.

Superyacht-ul Reverie

Proprietar: Kjell Inge Rokke

Pret de inchiriere: 720.000 de dolari pe saptamana

Lansat pe ape in anul 2001 pentru CEO Aker solutions ASA, Kjell Inge Rokke, super-iahtul Reverie a fost dat recent spre inchiriere. Lung de 70 de metri si dotat cu mai multe punti, aceasta bijuterie poate gazdui 24 de oaspeti si 28 de membrii de echipaj.

Printre dotarile de la bord se numara un cuptor de piatra pentru pizza, un coafor si un beauty salon, o sala de conferinte si o sala de fitness, pe langa dormitoarele si helioportul, care poate fi folosit si ca piscine spa sau bar in aer liber.

Iahtul Solemar

Proprietar: Mikhail Prokhorov

Pret de inchiriere: 325.000 de dolari pe saptamana

Oligarhul rus care detine acest vas a aparut recent in presa, in urma anuntarii canditaturii sale la presedintie. Prokhorov, care este si proprietarul New Jersey Nets, este al treilea cel mai bogat om din Rusia si al 32-lea din toata lumea, conform revistei Forbes. Printre incredibilele sale proprietati se numara si iahtul Solemar, construit de compania Amels din Olanda.

Lung de 21 de metri, vasul are component de lux si gadget-uri high-end, cum ar fi telefonie prin satelit, fax, wi-fi.

Iahtul include si o sala de fitness, o piscina Jacuzzi si un sistem de entertnainment cu televizoare, statii iPod, DVD playere, televiziune prin satelit si sisteme stereo.

SuperYacht-ul April Fool

Proprietar: Sandy Weill

Pret de vanzare: 69,5 milioane de dolari

Cand April Fool a fost scos la vanzare, toata lumea a ramas cu gura cascata, deoarece nimeni nu se astepta ca Weill sa renunte la acest "Roll Royce al iahturilor". Cu toate ca nu si-a facut publice motivele, Dl. Weill a decis sa-si micsoreze colectia de jucarii.

Lung de 60 de metri, acest vas a atras atentia tuturor din diverse motive, cum ar fi faptul ca este dotat cu un lift, lucru rar pentru un iaht de sub 75 de metri. In afara de acest lucru, vasul are 10 camere pentru oaspeti, o punte pe patru niveluri, o piscine Jacuzzi, un apartament cu terasa etc.

#iaht lux, #iaht bogati, #yaht lux, #vanzare iaht, #chirie iaht, #cei mai bogati oameni, #bogatii lumii, #criza economica , #Stil de viata