Fitness pentru oameni de business: Vezi ce exercitii ti se potrivesc

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
3383 citiri
Fitness pentru oameni de business: Vezi ce exercitii ti se potrivesc

Antrenamentele "functionale", ultima tendinta in materie de fitness, te ajuta sa ai un corp perfect sanatos si functional in cel mai scurt timp. Concepute special pentru tine, exercitiile tin cont de ritmul tau alert de viata, dar si de nivelul de energie pe care iti permiti sa il pierzi intr-o sedinta de sport.

"Functional training sau antrenamentul functional presupune efectuarea acelor exercitii create special pentru a ne imbunatati performanta in activitatile zilnice, adica miscari pe care le efecutam in viata de zi cu zi, precum urcatul scarilor, ridicarea/impingerea/transportarea diferitelor greutati, sariturile", sustine Madalina Tanasescu, Club Manager World Class America House.

Diferenta intre antrenamentul de forta clasic, concentrat pe antrenarea izolata a unei grupe de muschi, si "Functional Training" este ca antrenamentul functional solicita mai multi muschi, dar si articulatiile, in acelasi timp.

"Exercitiile specifice acestui tip de antrenament necesita coordonare, echilibru, control al miscarii, dar si o contractie musculara identica miscarii pe care o imita si pentru care a fost creat", explica oficialul, care iti recomanda o perioada de exercitii clasice de forta, in cazul in care nu ai foarte mult antrenament la activ.

World Class America House, locul potrivit pentru "Functional training"

Daca esti interesat de o astfel de activitate, atunci trebuie sa stii ca World Class Romania, singurul lant de "health academies" din Romania, deschide in luna aprilie primul sau club "America House", bazat 80% pe astfel de antrenamente potrivite pentru stilul tau de viata si dorintei tale de a obtine rezultate cat mai rapide.

Mai mult decat atat, el este pozitionat foarte aproape de tine, chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Victoriei si iti ofera o varietate mare de antrenamente, de la cele care presupun efort fizic pana la activitati de relaxare, precum piscine, jacuzzi sau sauna.

Sport si sanatate, pentru reusita afacerii tale

"Suntem foarte incantati ca ne aflam in inima Bucurestiului, intr-un centru de bussiness si incercam sa fim mai accesibili pentru persoanele cu un program incarcat care nu au timp niciodata pentru sanatate, pentru ei.

Fiind foarte aproape de jobul lor, dorim sa ii facem sa constientizeze ca sanatatea este cea mai importanta. Sportul ii ajuta sa previna foarte multe afectiuni medicale iar aspectul fizic este foarte important chiar si pentru reusita afacerilor lor", spune Madalina Tanasescu.

De asemenea, managerul World Class America House te sfatuieste sa te profiti de campania de preopening a clubului, care iti ofera abonamente Full Time cu reducere de 50%, invitatii gratuite si cate doua sesiuni de Functional Training la orice abonament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Functional Training, #antrenamente fitness uitle, #rezultate rapide fitness, #World Class America House , #Stil de viata