Gisele Bundchen castiga 148.000 de dolari pe zi

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 09:25
1074 citiri
Gisele Bundchen castiga 148.000 de dolari pe zi

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148.000 de dolari pe zi, informeaza contactmusic.com.

Top-modelul brazilian, care a fost desemnata, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, ar fi castigat in ultimele 12 luni in aproximativ 47 de milioane de dolari, ceea ce inseamna o medie de 148.000 de dolari pe zi, potrivit Vogue.co.uk, citat de Mediafax.

Anul acesta a reprezentat un an incarcat pentru top-modelul brazilian care a devenit imaginea H&M, a aparut intr-un film pentru Chanel, realizat de Baz Luhrmann, si a fost manechin pentru mai multe branduri printre care Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci si Balenciaga.

Gisele, in varsta de 33 de ani, care are doi copii, Vivian si Benjamin, cu sotul ei, fotbalistul american Tom Brady, are o avere estimata la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care ii urmareste veniturile incepand din 2001.

Cu toate acestea, top-modelul, care s-a situat pe locul al 56-lea in publicatia Celebrity 100, nu a confirmat niciodata aceasta suma si a sustinut ca cifra a fost supraestimata.

Ea a explicat la inceputul acestui an: "Este trist pentru ca oamenii care scriu lucrurile acestea nu au acces la conturile mele bancare". "Este ok, castig foarte bine, dar nu atat de mult pe cat spun ei", a completat Gisele Bundchen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#venituri Gisele Bundchen, #avere Gisele Bundchen , #Stil de viata