Gray Design inventeaza iahtul limuzina

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 10:51
4998 citiri
Gray Design inventeaza iahtul limuzina

Gray Design a lansat la apa noul iaht Sovereign, care arata ca o limuzina de lux si costa 132 de milioane de dolari.

Iahtul Sovereign este un concept unic in lumea iahtingului, design-ul sau reprezentand un pas inainte in transformarea conceptului traditional de iaht, scrie Elitechoice.org.

Directorul executiv al Gray Design, Eduard Gray, a declarat ca el si echipa sa au decis sa modeleze iahtul sub forma unei limuzine, gandindu-se la ce masini ar conduce clientii din publicul tinta. Astfel, s-a ajuns la un design final inovator, care cuprinde linii elegante ca ale unei limuzine clasice.

Iahtul Sovereign are 100 de metri lungime si este estimat la 132 de milioane de dolari, fiind proiectat pe gustul celor mai rafinati monarhi sau milionari.

In plus, iahtul beneficiaza de un spatiu de garaj, pentru a pastra masina, in timp ce navigati pe mare.

In ceea ce priveste interiorul iahtului, acesta a fost realizat printr-o colaborare cu Armani, ramand ca anumite detalii sa fie stabilite ulterior in functie de gusturile proprietarilor.

O alta caracteristica deosebita a vasului este si o zona de spatiu verde, modelat ca un mini-teren e golf, ce poate servi drept spatiu de joaca pentru caine.

In afara de apartamentele luxoase ale proprietarului, vasul detine spatiu pentru alte 10 cabine de oaspeti, sala de cinema, sala de gimnastica, club de noapte, biblioteca si un heliport.

#iaht limuzina, #iaht lux, #iaht Gray Design, #Sovereign , #Stil de viata