Huse de lux pentru noul iPhone 5

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 14:54
6244 citiri
Huse de lux pentru noul iPhone 5

iPhone 5, unul dintre cele mai asteptate produse in 2012, va fi lansat miercuri, in San Francisco. In acest context, CalypsoCrystal, producatorul sloven de huse de lux pentru iPhone-uri, a lansat colectia dedicata iPhone 5.

Colectia este formata din modele care apartin unei editii limitate, realizate de Lara Bohinc, un renumit designer cunoscut pentru modelele sale realizate in stil modern. Husele sunt produse in Slovenia de CalypsoCrystal, potrivit Born Rich.

Lara Bohinc si-a pus semnatura pentru prima data pe aceste huse de iPhone5. Husele se caracterizeaza prin simplitatea liniilor combinata cu o piele italiana de calitate premium. Rezultatul se concretizeaza intr-o experienta tridimensionala unica, arata publicatia amintita.

Lara Bohinc combina stilul contemporan cu o abordare clasica, obtinand o eleganta care se situeaza in afara timpului. Fiecare husa este unica, fiind realizata din cele mai bune materiale, cum ar fi piele italiana, titan sau argint.

Husa Rainbow

Husa Rainbow are un pret de 190 de dolari si este realizata din piele lucioasa cu finisaje din argint, purtand semnatura Larei Bohinc.

Husa Sunrise

Husa Sunrise va fi comercializata la pretul de 190 de dolari, este produsa din piele neagra premium cu o linie din argint pe margine si un model care iese in evidenta.

Husa Rainbow Dream

Pretul acestei huse este tot de 190 de dolari, avand un model special ce poarta semnatura Larei Bohinc.

#huse lux iPhone 5, #huse iPhone 5, #lansare iphone 5 , #Stil de viata