Longines lanseaza ceasurile "militare"

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 11:28
4397 citiri
Longines lanseaza ceasurile "militare"

Longines sarbatoreste cea de-a 180-a aniversare anul acesta printr-o lansare speciala, a unor ceasuri de inspiratie militara, precum 1942 Heritage Chronograph, Monopusher Chronograph sau Longines Avigation Type A-7.

Noul model Longines Avigation Type A-7 este inspirat din ceasurile dezoltate in anii '30 pentru aviatori, la cererea armatei americane, potrivit Luxuo.

Longines a avut ca sursa de inspiratie armata americana in alegerea numelui noului ceas, pentru a-i da o interpretare moderna, astfel ca a rezultat "Avigation", un amestec intre "aviatie" (aviation) si "navigatie" (navigation).

Noul model A-7 este destul de mare, avand un diametru de 49 milimetri, o coroana canelata si cifre albe, care le permit aviatorilor sa le vada mai usor si sa manuiasca mai bine ceasul, chiar daca poarta manusi.

De asemenea, ceasul are si o pozitie unghiulara (o inclinare intr-un unghi de 50 de grade catre dreapta) care ii permite pilotului sa se uite la el fara sa isi miste bratul sau sa renunte la controlul aparatului.

In interiorul ceasului exista un cronograf cu un calibru L788.

#Longines ceasuri aniversare, #Longines ceas inspiratie militara, #ceasuri Longines, #ceasuri inspiratie militara , #Stil de viata