Luxury Lifestyle Fair - trei zile memorabile intr-un cadru de exceptie!

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 14:43
1334 citiri
Luxury Lifestyle Fair - trei zile memorabile intr-un cadru de exceptie!

(P) In perioada 22-24 septembrie, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace te invita la Luxury Lifestyle Fair, unde, pe parcursul a 3 zile, in intervalul orar 10:00-23:00, nobila cladire din centrul Bucurestiului gazduieste o expozitie de elita pentru iubitorii de valoare si rafinament.

Luxury Lifestyle Fair isi va deschide portile in fiecare zi de 22, 23 si 24 septembrie incepand cu ora 10:00 AM.

In fiecare seara de targ, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt asteptati cu momente speciale prin care pot cunoaste colectiile si oamenii din spatele brandurilor, cu vouchere speciale oferite de expozanti numai pe perioada targului, dar si cu show de tango si concert live, cocktail party & candy bar, workshop-uri si networking.

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace este deschis pentru vizitare in fiecare zi (22-24 septembrie) incepand cu ora 10:00 AM.

Program evenimente Luxury Lifestyle Fair, in fiecare seara incepand cu ora 19:00 PM:

Joi, 22 septembrie: 19:00- 22:00

  • 19:00 Primirea invitatilor
  • 19:30 Welcome Speech Loredana Preda, CEO Noblesse Group International
  • 19:35 Welcome Speech Tatiana Balaban, Ambasador Luxury Lifestyle Fair
  • 19:40 Mirela Paduraru- Invitatie Workshop "Consiliere estetica si imbunatatirea imaginii", vineri 23 septembrie
  • 19:50 Invitatie Universul Lifestyle Palace Luana Ibacka- Manager&Producer Noblesse Chanel
  • 20:00 Prezentari expozanti- noutati, oferte speciale pe perioada targului
  • 20:30- 21:00 Violin Show by Graziella

Vineri, 23 septembrie: 19:00- 23:00

  • 19:00 Welcome Speech Tatiana Balaban, Ambasador Luxury Lifestyle Fair
  • 19:05 Workshop "Consiliere estetica si imbunatatirea imaginii" by Mirela Paduraru (In Biblioteka Hub)
  • 20:05 Tango Pasion- Show de tango. Mister, pasiune, fantezie by Dragos Samoil
  • 20:30 Intro "Magia relationarii El/Ea" by Luana Ibacka, Trainer Noblesse Academy
  • 20:45 Cooking Show by Chef Cezar Munteanu cu Restaurant Cezanne (In Biblioteka Hub)
  • 21:00 - 21:30 Violin Show by Graziella

Sambata, 24 septembrie: 18:00-23:00

  • 18:00 Workshop "Selling luxury" by Tatiana Balaban
  • 19:00 Speech Loredana Preda, CEO Noblesse Group International
  • 20:00 Violin Show by Graziella

Expozanti

Noblesse Interiors, Fendi Casa, Luminori, Automobile Bavaria, Harley Davidson, Iqos, Bang&Olufsen, Swiss Diamond, Tudor. Tailor Personal, Mary Kay, Popasului Residence, Maff Bags, Christina Andrei Atelier, Restaurant Cezanne, Crama Oprisor, Alexandrion Group Romania, Tort Design.

Pe perioada targului, Noblesse Interiors ii rasfata pe toti iubitorii de design interior, oferind un discount de 25% la toate piesele de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni expuse in showroom-ul din interiorul Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse sau din reteaua www.iabilet.ro.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro, pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul targului, invitati speciali si concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. "Add value to your lifestyle" este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei.

Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa.

Cladirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusetea aristocrata a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 din perioada nationalizarii, la perioada postcomunista si de abandon pana in 2012.

In anul 2012 intra in posesia Noblesse Group International, detinator a mai multor branduri, care activeaza in domeniul designului interior si al industriilor culturale.

Dupa un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, un concept unic in Europa.

#Luxury Lifestyle Fair, #Palatul Noblesse evenimente , #Stil de viata