MaiMultVerde lanseaza un shop online pentru sustinerea impaduririi

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 11:23
1363 citiri
MaiMultVerde lanseaza un shop online pentru sustinerea impaduririi

MaiMultVerde lanseaza magazinul online shop.maimultverde.ro, o initiativa antreprenoriala care sustine actiunile de plantare ale organizatiei

Lansat in ianuarie 2013, magazinul online al Asociatiei MaiMultVerde este o initiativa antreprenoriala care isi propune sa adune fonduri pentru actiunile de impadurire ale organizatiei.

Produsele puse in vanzare in magazinul online abia lansat sunt de doua tipuri: produse promotionale ale organizatiei, create special pentru sustinatori, si produse oferite de parteneri care doneaza intre 10 si 35% din valoarea produsului. Fondurile adunate din vanzarea produselor in magazinul online sunt directionate spre actiunile de impadurire desfasurate de Asociatia MaiMultVerde.

Diversitatea produselor din magazinul online MaiMultVerde si accentul pus pe sustenabilitate, de la selectia produselor eco-friendly la livrarea lor si destinatia fondurilor adunate, fac ca aceasta initiativa antreprenoriala a Asociatiei MaiMultVerde sa fie unica in peisajul non-profit din Romania.

#shop online Maimultverde, #strangere fonduri Maimultverde, #shop online verde , #Stil de viata