Pasionat de ingrijirea pantofilor de piele? Investeste in cosmetice speciale

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 00:00
3966 citiri
Pasionat de ingrijirea pantofilor de piele? Investeste in cosmetice speciale

Incaltamintea din piele are nevoie de o ingrijire speciala, pentru a-si pastra aspectul "ca nou", indiferent de ocazia cu care o porti. Business24 iti recomanda un set inspirat din principiile produselor cosmetice de infrumusetare, perfect atat pentru pantofi, cat si pentru oricare alt obiect sau accesoriu din piele naturala.

Aceste cosmetice te ajuta sa iti intretii pantofii preferati, te ajuta sa iti revitalizezi vechea geanta din piele la care nu vrei sa renunti, dar si sa dai viata unui obiect vintage extrem de valoros.

Daca vrei sa pastrezi stralucirea cizmelor din piele moale, fara sa le afectezi textura, sau sa revigorezi vechea canapea mostenita din familie, o alegere inteligenta ar fi kitul Leather Love Shoe Care, care include o crema hidratanta Leather Love, un lac Leather Love Shoe Polish negru si incolor, dar si doua perii si o bucata din material textil pentru lustruire.

Kitul Leather Love costa 59 de lire sterline, potrivit Financial Times, si ar fi o investitie potrivita atat pentru tine, cat si pentru cadoul de Craciun pe care il pregatesti celor dragi.

In Romania nu exista magazine care comercializeaza acest produs, insa daca ai un drum in Marea Britanie sau in Italia, mertia sa investesti intr-un astfel de suvenir. In Londra, spre exemplu, Leather Love se gaseste in magazinele Harrods, William & Son si Browns Boutique.

Foto: leatherlovecare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crema pantofi piele, #cosmetice piele naturala, #crema canapea piele, #crema geanta piele , #Stil de viata