Relaxeaza-te: Bea ceaiul preferat, intr-un ambalaj de primavara

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
1760 citiri
Relaxeaza-te: Bea ceaiul preferat, intr-un ambalaj de primavara

Ceaiul ramane inca una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si rasfat, iar primavara i-a inspirat pe creatorii de accesorii sa realizeze seturi originale, speciale pentru timpul tau de respiro sau socializare din lunile de primavara.

Colectia Butterfly Bloom, de la Azay este un astfel de "experiment" reusit, care imbina armonios culorile de primavara cu alura vintage si iti asigura o oaza perfecta in programul tau incarcat: si cei dragi, dar si prietenii vor aprecia unicitatea cescutelor din care serviti ceaiul preferat.

Desigur, vorbim de un set fragil si pretios, pe care creatorii iti recomanda sa il speli doar manual, daca vrei sa te bucuri de el cat mai mult timp.

"Butterfly Bloom este un amestec de modele impletite din Muzeul Arhivei Wedgwood, iar ambalajul deosebit face din acestea cadoul perfect pentru toate ocaziile. Fiecare piesa este o revolta de culori si modele care reflecta gusturile secolului al 18 - lea", a declarat Adriana Motadel, reprezentant Azay pentru Business24.

Iata cateva dintre modelele care ne-au atras atentia, din colectia Buterfly Bloom, prezenta deja in Showroom-urile Azay:

Butterfly Bloom Teapot, 392 lei

Butterfly Bloom cup & Saucer Green, 182 lei

Butterfly Bloom set of 4 Tea Plates, 392 lei

Butterfly Bloom Tea Caddy, 363 lei

Butterfly Bloom Tea Strainer, 158 lei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceai de primavara, #colectii ceai, #Butterfly Bloom Tea Azay , #Stil de viata