Ritualul tau de lux, in fiecare dimineata: Alege instrumente pentru un barbierit elegant

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
3840 citiri
Ritualul tau de lux, in fiecare dimineata: Alege instrumente pentru un barbierit elegant

Ingrijirea ta zilnica poate deveni un ritual rafinat, in fiecare dimineata, daca stii sa-ti alegi alegi instrumentele potrivite. Un set realizat din materiale si finisaje specifice automobilelor exotice, ceasurilor elvetiene si chiar instrumentelor chirurgicale, va face acest moment din zi unul mult mai placut pentru tine.

Business24 iti recomanda TwinLuxe "Fine Shaving instruments", realizate de designerul Marek Djordevic, cel care a creat exteriorul bolidului Rolls Royce Phantom. Producerea acestor instrumente se face folosind tehnologii de ultima ora, pentru un confort sporit, performanta si estetica aparte, spun reprezentantii TwinLuxe.

"Scopul meu a fost de a reflecta viziunea fondatorilor TwinLuxe si sa incorporez valorile de autenticitate si masculinitate intr-o exprimare moderna a maiestriei artizane si a luxului", spunea Djordevic.

Pret: 788 de dolari, prin comanda online pe TwinLuxe

Aparatul de ras TwinLuxe este disponibil intr-o gama unica de materiale si finisaje si este compatibil cu lamele Fusion, de la Gilette.

Intrebati de Business24 de ce au ales tocmai lamele Gilette, fondatorii Twinluxe au raspuns deschis: pentru ca este un brand accesibil oricui si de incredere, in urma cercetarilor realizate.

"Instrumentele noastre de ras utilizeaza lamele Gilette, intrucat majoritatea barbatilor din SUA, care se barbieresc in acest stil, le folosesc, dar si pentru ca Gilette cheltuieste cele mai mari resurse de Research&Development decat oricare alta companie, care vrea sa afle cum sa creeze lama perfecta pentru ras.

De asemenea, am dorit sa usuram efortul clientilor de a gasi lame de schimb, intrucat ele se vand aproape peste tot in SUA si online", a declarat Hubert Tsai, CEO si co-fondator TwinLuxe.

Pret: 268 de dolari, prin comanda online pe TwinLuxe

Hubert ne-a asigurat ca firma sa face livrari si in Romania, cu livrare gratuita, daca achizitionezi produse ale caror valoare depasesc 250 de dolari.

Fiecare dintre elementele cromate ale setului sunt finisate si lustruite manual. Chiar si parul pamatufului este selectat, spalat si legat manual, folosind practici tratitionale germane.

Pamatuful TwinLuxe, cu par natural de bursuc, are cel mai flexibil fir natural, ce retine apa ca un burete.

Pret: 268 de dolari, prin comanda online pe TwinLuxe

Monograma TwinLuxe, in relief, prezenta pe pamatuful de ras, este taiata cu ajutorul unui instrument din carbid, subtire cat o unghie, intr-un proces ce dureaza 20 de minute.

Fiecare set este asamblat apoi manual de catre fondatorii companiei, asamblarea unui singur set ocupand pana la 60 de minute din timpul celor doi frati gemeni ce au fondat afacerea.

Sursa: TwinLuxe

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat ras lux, #TwinLuxe Gilette, #instrumente barbierit lux , #Stil de viata