Savureaza un whisky scotian, invechit vreme de 60 de ani

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 00:00
3416 citiri
Savureaza un whisky scotian, invechit vreme de 60 de ani
Foto: Tullibardine

Vrei sa iti adaugi colectiei de bauturi fine un whisky single malt scotian? Nu ai decat sa o faci in stil mare.

Tullibardine, una dintre marcile recunoscute inca de acum cateva secole, scoate la vanzare intr-un pachet de lux o colectie de whisky din 1952.

Pachetul reprezinta o editie limitata de 70 de recipiente de cristal Baccarat decorat cu aur, whisky vechi de 63 de ani si un card de membru al clubului exclusivist Tullibardine decorat de celebrii designei Black Astrum, specializati in decorarea cardurilor cu diamante, anunta distileria scotiana.

Combinatia este de efect, iar rezerva de recipiente de lux se imputineaza cu ochii.

"Este cel mai rafinat Single Malt Whisky Tullibardine creat vreodata. Invechit vreme de 60 de ani, nu mai reprezinta doar o bautura. Poti spune ca bei istoria stramosilor nostri. Desi pretul unui pachet este de 20.000 de lire sterline, 25 din cele 70 de recipiente au fost deja rezervate.

Oricum, pachetul este oferit doar pe baza de invitatie ca mod de a oferi posibilitatea de servi o asemenea bauturta celor mai mari iubitori de whisky", explica Matthew Johns, directorul comercial al Tullibardine.

Inspirati de stralucirea de chihlimbar a whisky-ului care a asistat la schimbarea radicala a lumii in peste o jumatate de secol, francezii de la Baccarat au creat un recipient special din cel mai fin cristal decorat cu aur pentru a pune in valoare finetea acestei bauturi.

Li s-au alaturat designerii Black Astrum care au conceput un card special de membru al exclusivitului club Tullibardine, decorat cu diamante stralucitoare.

Tullibardine este o localitate de la poalele muntilor scotiei, vestita inca din secolul al XII-lea pentru calitatea berii produsa aici. In 1488, tanarul rege James IV al Scotiei transforma beraria in furnizor oficial al casei regale.

Din 1503, producatorului de bere i se reconoaste acest lucru prin inscrisuri oficiale. Astazi, Tullibardine duce mai departe traditia nobila a bauturilor fine prin cele mai rafinate whisky-uri produse in Scotia.

#whisky vechi Tullibardine, #bautura rafinata, #pachet lux Tullibardine , #Stil de viata