Sejur de lux in Londra: Hipism, polo, Spa si plimbari cu limuzina

Luni, 06 August 2012, ora 13:58
2568 citiri
Sejur de lux in Londra: Hipism, polo, Spa si plimbari cu limuzina

Pe langa Jocurile Olimpice care incep la finalul acestei luni, Londra este o destinatie atractiva si pentru viata de lux care musteste in cel mai vizitat oras din lume.

De la cursele selecte de cai sau celebrele partide de polo pe iarba si pana centrele Spa unde esti tratat regeste si la limuzine de superlux, precum Rolls-Royce sau Bentley, vizita in Londra poate fi una de neiutat, daca iti doresti un sejur VIP.

Calatoria VIP incepe pe Heathrow

Aventura VIP in Londra incepe cu Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat din lume. Insa, daca alegi serviciile Signature nu trebuie sa stai la coada la check-in. Signature Heathrow include manevrarea bagajelor la orice tip de avion, de la elicoptere si pana la Boeing 747 si separeuri pentru membrii ai familiilor regale sau sefi de state.

Pasagerii care ajung pe Heathrow cu avioane private pot beneficia de avantajul planurilor de zbor si de rapoarte computerizate despre starea vremii. De asemenea, pasagerii Signature beneficiaza de transport, de la si catre avion, separeuri VIP, zone de intalniri business, pilot de serviciu, servicii de vama si check in, non stop si sala de conferinte VIP.

Pentru cine vrea si altceva in afara de Olimpiada, exista o sumedenie de alte activitati atractive si exclusiviste. De exemplu, poti participa la celebra intrecere hipica Royal Ascot. O ocazie unica in calendarul evenimentelor sociale europene, aceasta faimoasa cursa aduce laolalta jockey de talie mondiala si exemplare cabaline din cele mai renumite si mai exclusiviste rase.

Cursa de hipism Royal Ascot

Urmareste intrecerea din Royal Enclosure, tribuna oficiala, unde ai toate sansele sa te intalnesti cu membrii familiei regale britanice, ori cu oameni de afaceri faimosi, dar si cunoscatori intr-ale hipismului, iar daca vrei intimitate, alege sa inchiriezi un separeu.

Intre curse, coboara in peluza verde si bucura-te de toata atmosfera glamour, in timp ce fotografii se intrec sa surprinda cadre cu cele mai interesante costume si cele mai speciale palarii, multe dintre ele sfidand gravitatia. Codul vestimentar este cel traditional: barbatii trebuie sa poarte celebrul smocking englezesc, alaturi de palarie sau joben, in timp ce femeile trebuie sa poarte tinute clasice.

Daca iubesti caii, dar nu ti se pare atragatoare o cursa de hipism, poti participa la un alt eveniment clasic britanic: polo pe iarba. Cartier International Polo, care se desfasoara in incinta clublului de polo din Parcul Windsor, este unul dintre cele mai renumite si anticipate evenimente din Marea Britanie.

Polo pe iarba in stil mare

Invitatii la un asemenea eveniment sunt tratati cu sampanie, celebrul si sofisticatul ceai de la ora cinci, meniuri alese si multe alte oportunitati de a petrece in separeurile unor cluburi selecte precum Chinawhite. Ziua incepe cu Trofeul Jubileului de Aur, iar dupa pranz se desfasoara Cupa Incoronarii, ambele fiind urmate de ceremonii fastuoase pentru decernarea premiilor. Printre personalitatile cu care te poti intalni aici se numara vedeta pop Amber le Bon, actritele Emma Watson si Angelina Jolie sau cei doi printi mostenitori, William si Harry.

Daca evenimentele sportiv-mondene nu te atrag, atunci ai la indemana cele mai luxoase centre Spa si de infrumusetare. Unul dintre acestea este Berkeley Spa, care ocupa ultimele doua etaje ale hotelului cu acelasi nume din cartierul Knightsbridge. Berkeley este singura piscina din Londra situata pe acoperisul unui hotel si care are ofera o panorama superba asupra Londrei.

Centre Spa exclusiviste

Acest centru Spa se bazeaza pe tratamente cu produse de lux ale unor marci exclusiviste pentru diferitele zone ale corpului. Centrul si-a castigat reputatia de pionierat in tratamente de sanatate si de infrumusetare, de la celebrele masaje LaStone si din Bali si pana concepte de sanatate precum Begawan Giri. Tratamentul casei este "Berkeley Elegance, cu efecte anti-imbatranire, care remodeleaza si da volum liniilor fetei, avant un efect puternic si asupra ridurilor.

Transportul in Londra nu trebuie sa ramana un simplu amanunt, ci este una dintre principalele atractii ale unei vizite VIP. Daca celebrul taxi englezesc nu te-a convins, atunci ai la indemana inchirierea de automobile de lux, ori sport, cu sofer sau fara, depinde de cerinte. Avis Prestige, situat in South Kensington, la sud de celebrul Hyde Park, ofera spre inchiriere modele ale unor marci precum Maserati, Lamborghini, Porsche, Mini, Bentley, Aston Martin, Jaguar si Range Rover.

Alege sa te plimbi in limuzina sau masina sport

Fiecare masina in parte este "curata luna", iar serviciile sunt impecabile, beneficiind de multe locatii de unde poti ridica si inapoia masina, dar si cu posibilitatea ca masina sa-ti fie livrata personal, la usa hotelului.

In cazul in care limuzinele nu sunt pe placul tau si iti doresti o masina sport, atunci apeleaza la compania Dream Car Hire. Pentru un weekend ori pentru cateva ore, compania iti ofera bolizi pe patru roti, care iti vor face sederea in Londra mult mai placuta.

Flota este permanent actualizata cu ultimele modele supersport si este intretinuta cu meticulozitate de catre angajatii din centrul de la Oxfordshire. Flota cuprinde modele precum Audi R8 V10 Spyder, Ferrari California sau Aston Martin V8 Vantage Roadster.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jocurile Olimpice Londra, #experienta VIP, #vacanta in Londra, #vacanta lux , #Stil de viata