Silviu Prigoana: 60 la suta din romani nu mai stiu semnificatia Craciunului

Duminica, 25 Decembrie 2011, ora 11:00
1714 citiri
Silviu Prigoana: 60 la suta din romani nu mai stiu semnificatia Craciunului

Cand auziti de sarbatorile de iarna, la ce va ganditi prima data? La cadouri si carnati de porc sau la familie, colinde si miros de brad? Ziare.com si-a propus sa afle ce este si ce ar trebui sa fie, de fapt, Craciunul.

Pentru omul de afaceri Silviu Prigoana Craciunul si Pastele sunt sarbatori de familie.

"Asa am fost educat si crescut, chiar daca nu spargem usa bisericii sa stam acolo pana la 12 noaptea de Paste sa luam lumina, noi ne adunam in jurul mesei toata familia.

Nu a avut alta conotatie comerciala sau religioasa, e momentul de intalnire a familiei mele, in care ne adunam toti de pe planeta, din Germania, din America, de peste tot ne adunam acasa", afirma Prigoana.

Omul de afaceri este de parere ca peste 60% din cetatenii Romaniei nu mai cunosc semnificatia Pastelui si a Craciunului.

"Ei considera ca de Paste si Craciun se taie mielul si porcul, atat a mai ramas in capul lor. Aici nu e o problema de educatie a Ministerului Invatamantului, de programa scolara.

Citeste mai departe despre Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Silviu Prigoana: 60 la suta din romani nu mai stiu semnificatia Craciunului pe Ziare.com

#craciun oameni afaceri, #craciun silviu prigoana, #interviu silviu prigoana , #Stil de viata