Spa-urile au pregatit "terapii in cuplu" de Valentine's Day

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
2795 citiri
Spa-urile au pregatit "terapii in cuplu" de Valentine's Day
Terapii spa pentru Valentine\'s Day

Sarbatoarea indragostitilor se apropie cu pasi repezi, asa ca, daca vrei ca anul acesta sa-ti suprinzi perechea cu ceva cu adevarat deosebit, ai putea incerca o terapie de cuplu intr-un spa de lux.

Pachetele gandite de spa-uri pentru Valentine's Day au ca scop nu doar sa va relaxeze si sa va creasca tonusul, ci sa creeze o atmosfera romantica din care sa iesiti mai apropiati si mai indragostiti.

"Toate terapiile din meniul special creat pentru a sarbatori iubirea in luna indragostitilor, se desfasoara intr-o atmosfera romantica, cu parfum de iubire, sampanie si ciocolata", a declarat pentru Business24 Aniela Minu, director de marketing si vanzari la Eden Spa.

Acestea au nume calde, apetisante si siropoase, cum ar fi "love warming hot stones for couples", o terapie de cuplu care are ca scop sa aprinda dragostea cu ajutorul pietrelor calde.

"Caldura vindecatoare a pietrelor vulcanice folosite la acest masaj patrunde lent in masa musculara oferindu-va o senzatie inedita de bine", spune Minu, adaugand ca aceasta terapie are efecte benefice pentru corp, minte si spirit.

Acest rasfat dureaza 75 de minute si costa 350 de lei.

Un alt pachet se cheama "Calatorie romantica in doi", reprezentand, de fapt, o calatorie in lumea simturilor ce va da savoare relatiei dumneavoastra. Terapia consta dintr-un masaj de relaxare, completat de o exfoliere a intregului corp cu ingredinte organice potrivite pielii fiecaruia. Ca si pachetul cu pietre calde, "Calatoria romantica in doi" dureaza 75 de minute si costa 350 de lei.

Daca iubiti masajul, puteti alege si "Masajul dragostei vesnice pentru cupluri", o terapie plina de arome de ciocolata, trandafiri si ylang-ylang. Acesta va va purta intr-o minunata aventura spa, masajul fiind facut cu uleiul rezultat in urma incalzirii unei lumanari speciale, ce va va seduce. Terapia dureaza 50 de minute si costa 399 de lei.

Un alt pachet pentru Valentine's Day gandit de Eden Spa este "All you need is love", terapie ce consta dintr-o exfoliere cu fructe de padure si un masaj cu miere si parfum de trandafiri. Totul dureaza 75 de minute si costa 225 lei.

#cadou valentines day, #cadou ziua indragostitilor, #idei cadou, #ziua indragostitilor spa, #eden spa, #terapie spa, #masaj spa , #Stil de viata