Un ceas de lux a fost lansat in cinstea Statuii Libertatii

Joi, 05 Iulie 2012, ora 19:12
2715 citiri
Un ceas de lux a fost lansat in cinstea Statuii Libertatii

Compania elvetiana RJ - Romain Jerome a prezentat un ceas tematic, conceput special pentru aniversarea a 125 de ani de existenta a Statuii Libertatii.

In urma unui parteneriat intre Statuia Libertatii, Fundatia Liberty-Ellis Island si Corporatia Gold Leaf, fragmente recuperate din statuie, in timpul lucrarilor de restaurare, au fost predate companiei RJ-Romain Jerome, care le-a incorporat in ceasul Liberty-DNA, conform Elite Traveler.

Ceasul Liberty-DNA a fost realizat intr-o editie limitata ce cuprinde 125 de piese.

Rama din bronz a ceasului este ornata cu 12 parti ce fac trimitere catre coroana statuii. Crisocolul, mineralul verde din interiorul ceasului, oglindeste nuanta cuprului oxidat, iar cureaua este fabricata din piele de crocodil maro.

Medalionul de pe spatele ceasului reprezinta flacara libertatii care straluceste catre stele, iar langa acesta se gaseste steagul Statelor Unite ale Americii. Ceasul va capata o infatisare specifica de-a lungul timpului, adoptand in acest mod, culoarea statuii.

Statuia Libertatii a fost un cadou pentru Statele Unite ale Americii din partea Frantei in 1886, pentru a marca centenarul independentei Americii. Presedintele Statelor Unite ale Americii, sute de invitati selectati si sute de spectatori, au participat la evenimentul de inaugurare a acestui reper iconic.

Realizata de artistul francez Bartholdi, statuia poarta inscriptia "Liberty Enlightening the World", simbolizand drepturile umane. Pentru milioane de imigranti sositi in ultimii zeci de ani in SUA, aceasta statuie a fost prima imagine a visului lor american.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Statuia Libertatii, #ceasuri tematice, #ceasuri aniversare, #ceasuri de lux , #Stil de viata