Un stilou in editie limitata, pentru tine: Montegrappa Snake 2013

Sambata, 30 Martie 2013, ora 00:00
6733 citiri
Un stilou in editie limitata, pentru tine: Montegrappa Snake 2013

Montegrappa lansat editia limitata Snake 2013, o colectie de instrumente de scris decorate prin turnarea mai multor straturi de metal pretios intr-o matrita de ceara, cunoscuta drept tehnica "die-cast". Un astfel de stilou denota atentia la detalii, un element care te caracterizeaza pe deplin.

Inspirata de semnul Sarpelui din zodiacul chinezesc, colectia se evidentiaza prin suprafetele suprapuse de metal ce invaluie instrumentele de scris in nuante brun-roscat, ale caror invelisuri sunt realizate din rasina "Pietra".

Clipsul este realizat din carneol, o piatra semi-pretioasa de culoare rosie, asortata cu restul instrumentului de scris.

Alimentatoarele acestor stilouri sunt realizate din ebonita, incarcarea cu cerneala este facuta printr-un sistem cu piston si poti alege dintre penite din aur de 18 carate si penite din argint masiv.

Incepand cu luna martie 2013 poti fi chiar tu unul din proprietarii unui astfel de instrument de scris din colectia limitata la 888 de stilouri din argint, 888 roller ball-uri din argint masiv, 88 de stilouri din aur sau 88 de rollerball-uri din aur de 18 carate.

Piesa ta va fi numerotata si va veni intr-o cutie eleganta de lemn.

Stiloul din argint masiv costa 9.600 de lei, roller ball-ul din argint masiv costa 6.900 de lei, stiloul din argint masiv de 18 carate costa 95.970 lei, iar roller ball-ul aur masiv costa 107.400 lei. Poti comanda oricare din aceste piese prin intermediul companiei Resonor din Romania.

Compania Resonor are ca retaileri oficiali in Romania pentru brandul italian Montegrappa magazinul Exclusive Brands din galeria Marriott, precum si magazinele Lizar din Beller - Dorobanti si Pipera, urmand sa deschida in cursul acestui an si un magazin monobrand Montegrappa, primul de acest fel din Europa de Est.

#instrumente scris editie limitata, #stilou editie limitata, #roller ball editie limitata, #Montegrappa Snake 2013 , #Stil de viata