Versace deschide un nou magazin online in Europa

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 13:57
2063 citiri
Versace deschide un nou magazin online in Europa

Casa de moda italiana Versace a deschis, in aceasta saptamana, un nou magazin online pe piata europeana.

Noul site de comert electronic are un design cu tematica rock si un aspect futurist, la care a contribuit in mod decisiv Donatella Versace, directorul de creatie, potrivit Luxuo.

Magazinul online ofera acces la intreaga oferta a casei Versace: moda, genti, produse din piele, parfumuri, accesori de design interior, pantofi, ca si la intreaga linie Young Versace.

"Observam o infrigurare in continua crestere in jurul brandului Versace si nu putem deschide magazine atat de repede pe cat am vrea... De aceea ma bucur atat de mult ca din ce in ce mai multi oameni vor avea acces la lumea Versace", a declarat Gian Giacomo Ferraris, CEO al casei de moda.

Magazinul online Versace este disponibil pentru clientii din Marea Britanie, Italia, Germania si Franta. Va fi lansat pe data de 17 octombrie si in Statele Unite ale Americii, Belgia, Olanda, Spania si Austria.

In 2011, Versace a inregistrat profit, dupa trei ani consecutivi de pierderi financiare. Casa de moda a anuntat un profit de 8,5 milioane de euro pentru 2011, fata de o pierdere de 21,7 milioane de euro in 2010.

Anul trecut, vanzarile Versace au avansat cu 16%, pana la 340 milioane de euro, comparativ cu valoarea de 292 milioane de euro, inregistrata in 2010.

Versace a derulat anul trecur un parteneriat cu retailerul H&M pentru a lansa o colectie care s-a vandut in doar cateva ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Versace magazine online, #Versace rezultate financiare 2011, #Versace magazine online Europa, #Versace profit 2011 , #Stil de viata