Vrei o viata sanatoasa? Afla secretele de la profesionisti

Marti, 19 Februarie 2013, ora 13:48
1479 citiri
Vrei o viata sanatoasa? Afla secretele de la profesionisti
Sursa foto: egirl.ro

In contextul vietii moderne actuale, cand ritmul coplesitor al activitatilor zilnice reprezinta cel mai important factor de stres al organismului uman, cea de-a III-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare vine in intampinarea publicului larg cu o gama bogata de servicii si produse destinate imbunatatirii calitatii vietii.

Evenimentul, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, reuneste in perioada 14 - 17 martie 2013 cele mai importante entitati implicate in domeniile: medicina alternativa, produse naturiste, stiinte si terapii spirituale, terapii complementare.

Pe perioada celor patru zile, ROMEXPO va crea un cadru necesar menit sa faciliteze accesul la informatie tuturor persoanelor interesate in stabilirea unui echilibru armonios intre minte, trup si suflet.

Expozitia TMA din Centrul Expozitional ROMEXPO, cuprinde:

* pavilioanele E1, D2 pe o suprafata de expunere de aproximativ 3000 mp;

* sala de workshopuri si conferinte ce cuprinde peste 300 de locuri;

* zona de demonstratii;

* parcare amenajata.

Desfasurat in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, expozitia va beneficia de notorietate in randul a peste 40.000 vizitatori, toate aceste facilitati fiind puse la dispozitia expozantilor, conferentiarilor si vizitatorilor in perioada 14 - 17 martie 2013 la ROMEXPO.

Avem placerea de a va adresa pe aceasta cale invitatia de participare la cea de-a 3-a editie a TMA si in speranta ca va veti numara printre expozanti, formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.tma-expo.ro.

#trag produse traditionale, #medicina alternativa, #tratatemente complementare , #Stil de viata