Zborul la clasa business, tot mai relaxant. Iti place?

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
3124 citiri
Zborul la clasa business, tot mai relaxant. Iti place?
Foto: Luxury Lovers News

Zborurile dese in interes de afaceri pot fi extrem de obositoare, tocmai de aceea unii reprezentanti ai companiilor aeriene incep sa ia masuri pentru confortul tau.

De la scaune ce se intind la orizontala, cu spatiu compartimentat special pentru tine pana la perne moi si o noua pozitionare a televizoarelor, ofertele operatorilor aerieni sunt menite sa te surprinda placut, anul acesta.

Compania de transport aerian KLM, spre exemplu, a colaborat cu designerul olandez Hella Jongerius pentru a revitaliza interiorul cabinei Worlds Business Class in cadrul intregii sale flote de aeronave Boeing 747-400s.

Paleta de culori este formata din diferite nuante de albastru, avand ca motiv bulinele "polka" iar panelurile, draperiile si pernele sunt menite sa iti asigure o atmosfera mai placuta si ma relaxanta in timpul zborului, srie publicatia Luxury Lovers News.

Cabina va avea, de asemenea, fotolii ce se pot intinde si la orizontala, cu televizoare amplasate strategic si panouri care sa asigure fiecatui pasager un spatiu individual, reconfortant.

Scaunele vor avea si un spatiu mai mare de depozitare, iar covorul este facut din uniformele invechite si reciclate ale stewardeselor.

Schimbarile vor fi facute pe toata flota de Boeing 747-400s si va fi prezentata publicului intr-un zbor inaugural in luna iulie. Pana in luna aprilie 2014, oficialii promit ca intreaga flota de 747 sa aiba incorporata noul design pentru segmentul Business.

Poti beneficia de un loc in aceasta cabina speciala prin mai multe cai, in functie de modul in care iti cumperi biletul, insa cei de la KLM iti explica, pe indelete, care este procedura in fiecare caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zbor clasa business, #zbor business relaxant , #Stil de viata