16 suspecti au fost arestati dupa ce lui Kim Kardashian i-au fost furate bijuterii de 9 milioane de euro

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 13:40
1117 citiri
16 suspecti au fost arestati dupa ce lui Kim Kardashian i-au fost furate bijuterii de 9 milioane de euro
Foto: Facebook/Kim Kardashian West

Saisprezece persoane au fost arestate luni, la Paris, dar si in alte regiuni din Franta, pentru posibila implicare in jaful caruia i-a cazut victima vedeta americana Kim Kardashian, in luna octombrie a anului trecut.

Politia franceza a perchezitionat luni dimineata mai multe domicilii, reusind sa recupereze sume de bani si ridicand anumite dovezi, conform AFP care citeaza surse din politie.

Perchezitiile au fost desfasurate simultan la adrese din Paris si in cateva locatii din sudul Frantei, adrese obtinute in urma anchetei ce a pornit de la urmele de ADN lasate de hoti la locul jafului.

In urma analizelor, politia a ajuns la concluzia ca unele urme de ADN corespundeau unui individ cu antecedente penale, cunoscut pentru implicarea si in alte jafuri.

Politistii francezi sunt de parere ca atacatorii au primit un pont din interior. Surse apropiate cazului, citate de TMZ, nu cred ca a fost vorba de o intamplare. Este ciudat ca atacatorii au stiut momentul exact in care vedeta ...citeste mai departe despre "16 suspecti au fost arestati dupa ce lui Kim Kardashian i-au fost furate bijuterii de 9 milioane de euro" pe Ziare.com

#Kim Kardashian suspecti jaf, #Kim Kardashian jefuita suspecti arestati, #Kim Kardashian jefuita bijuterii , #Stiri Lifestyle