Ai trece la minimalism sau esti prea dependent de lucruri? Cu ce te-ar ajuta o astfel de schimbare

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 08:03
3111 citiri
Ai trece la minimalism sau esti prea dependent de lucruri? Cu ce te-ar ajuta o astfel de schimbare
Foto: Arhiva/Pixabay

Un nou stil de viata se bucura de din ce in ce mai multa vizibilitate in lume. Si nu e complet strain nici printre romani: minimalismul.

Acesta presupune ca periodic sa reinventariem lucrurile pe care le detinem si sa renuntam la cele care nu ne sunt de folos. Unii merg departe, inconjurandu-se doar de cateva lucruri, strictul necesar. Altii renunta si la joburi, contracte sau colaborari care nu le aduc fericire si chiar la relatii.

"Un stil de viata minimalist, in cel mai simplu mod de a-l descrie, e un stil de viata care presupune sa avem in existenta noastra preponderent lucrurile care sunt importante, care conteaza pentru noi, care ne dau bucurie. Cea mai simpla explicatie pe care as putea eu sa o dau din acest punct de vedere e legata de garderoba noastra", explica pentru Ziare.com trainerul Florin Rosoga.

"Fiecare dintre noi avem multe haine in dulap si, daca o sa ne uitam cu putina atentie, o sa observam ca avem in dulap haine pe care nu le-am mai purtat poate de ani ...citeste mai departe despre "Ai trece la minimalism sau esti prea dependent de lucruri? Cu ce te-ar ajuta o astfel de schimbare" pe Ziare.com

#minimalism ce inseamna, #minimalism lucruri, #minimalism fericire, #psiholog minimalism, #Florin Rosoga minimalism , #Stiri Lifestyle