Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colectie, in Moldova

Joi, 23 August 2012, ora 15:05
2126 citiri
Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colectie, in Moldova

Cancelarul german Angela Merkel a primit cadou 460 de sticle de vin de colectie din partea complexului Cricova, pe care l-a vizitat impreuna cu premierul moldovean Vlad Filat in timpul deplasarii sale in Republica Moldova.

Dupa intrevederile avute cu liderii moldoveni, discursul din Parlamentul de la Chisinau si depunerea de flori la monumentul lui Stefan ce Mare, cancelarul german si premierul Vlad Filat au vizitat Complexul Cricova, relateaza PRO TV Chisinau.

Merkel, care insotita de membrii delegatiei oficiale, s-a declarat impresionata de orasul subteran.

Conducerea complexului i-a daruit cancelarului 460 de sticle de vin de colectie, din soiurile Cabernet, Codru, Gewurz Traminer, Cahor, Marsala, Gratiesti. Sticlele vor fi pastrate insa la Cricova, iar la solicitare vor putea fi livrate cancelarului, afirma serviciul de presa al Guvernului.

Ulterior, Vlad Filat si ministrul de Externe, Iurie Leanca, au insotit-o pe Angela Merkel la aeroportul din Chisinau. Drumul catre aeroport a fost marcat insa de un incident, un tanar in varsta de 23 de ani aruncand un cocteil Molotov in masina premierului Filat, care se afla in coloana oficiala a cancelarului german. Barbatul a fost retinut imediat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel vizita Moldova, #Merkel cadou Moldova, #Merkel cadou vin Moldova , #Stiri Lifestyle