Angelina Jolie i-a daruit lui Brad Pitt un ceas elvetian de 3 milioane de dolari

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 10:00
1947 citiri
Angelina Jolie i-a daruit lui Brad Pitt un ceas elvetian de 3 milioane de dolari
movies.ndtv.com

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail.co.uk.

Ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platina, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiti si mai respectati ceasornicari elvetieni, informeaza Mediafax.

Gestul romantic al Angelinei Jolie a devenit cunoscut abia dupa ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat intr-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmeaza in aceasta perioada pentru noul lor lungmetraj, "By The Sea".

Ceasul a fost gravat cu inscriptia "Pentru Roly de la Nessa" - acestea fiind numele celor doua personaje pe care Angelina Jolie si Brad Pitt le interpreteaza in film.

George Farrugia, bijutierul care a gravat ceasul, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: "Eu am gravat inscriptia pe ceas. Era un cadou pentru Brad si era unul foarte rar. Si da, era foarte scump. Nu am fost nervos in legatura cu acea procedura, pentru ca stiam deja ca puteam sa o execut perfect".

Potrivit Daily Mail, ceasul de 3 milioane de dolari reprezinta doar "o picatura in oceanul" averilor celor doua vedete americane. Averea lui Brad Pitt este estimata la 240 de milioane de dolari, iar averea Angelinei Joliem, la 145 de milioane de dolari.

Angelina Jolie si Brad Pitt filmeaza in prezent drama cu accente romantice "By The Sea", in Malta. Acest film, scris si regizat de Angelina Jolie, reprezinta primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, dupa pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Cei doi actori s-au casatorit in august isi petrec luna de miere alaturi de cei sase copii ai lor, in arhipelagul maltez.

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angelina Jolie cadou nunta, #Brad Pitt ceas elvetian , #Stiri Lifestyle