Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza: Povestea lor de 12 ani, in imagini

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 12:31
1120 citiri

Vestea ca unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, divorteaza a luat pe toata lumea prin surprindere.

Relatia de 12 ani a celor doi a inceput in 2004 pe platourile de filmare de la Mr. & Mrs. Smith, pe cand Brad Pitt era casatorit cu Jennifer Aniston, aminteste Daily Mail.

Foto: Hepta.ro

In ianuarie 2005, Brad Pitt si Jennifer Aniston au anuntat ca au decis sa se desparta de comun acord, iar divortul a inceput in martie 2005. In aprilie 2005, relatia dintre actor si Angelina Jolie este confirmata, dupa ce au fost fotografiati impreuna intr-o vacanta in Kenya, alaturi de fiul ei, Maddox.

In mai 2005, cei doi vorbeau despre relatia lor ca fiind una grozava, dar actrita a negat ca au inceput sa formeze un cuplu cand Brad era inca insurat. "A fi implicata intim cu un barbat cand tatal meu a inselat-o pe mama ar fi ceva ce nu mi-as ierta. Nu m-as putea uita in oglinda daca as face asta", a declarat ea.

Tot in 2005, Brad si Angelina ...citeste mai departe despre "Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza: Povestea lor de 12 ani, in imagini" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angelina Jolie divort, #Brad Pitt divort, #Angelina Jolie Brad Pitt , #Stiri Lifestyle