Atractiile turistice ale Rusiei: Kremlinul, raul Moscova si rachetele nucleare

Marti, 28 August 2012, ora 09:41
3645 citiri
Atractiile turistice ale Rusiei: Kremlinul, raul Moscova si rachetele nucleare

Pe langa frumusetea cupolelor aurite ale catedralelor Kremlinului, sinistrele rachete nucleare vor intampina turistii in Moscova, potrivit unui panou publicitar al companiei aeriene ruse Aeroflot.

Sub sloganul "Descoperiti Moscova", afisele publicitare ce informeaza despre cele doua zboruri zilnice care fac legatura intre capitala rusa si Bruxelles apar pe peretii statiilor de metrou din metropola europeana, scrie The Telegraph.

La o prima privire, imaginea de pe afise reda o frumoasa panorama aeriana a Kremlinului si a raului Moscova, undeva in plan secund, pe malul apei putand fi vazuta si impresionanta catedrala Hristos Mantuitorul.

Insa, la o examinare mai atenta, in fotografie se poate vedea un convoi de camioane militare ce transporta rachete balistice intercontinentale (ICBM), inclusiv cu focoase nucleare.

Rachetele ce pot fi vazute in imagine sunt prezentate publicului in fiecare an, in cadrul "Paradei Victoriei", din data de 9 mai, in Piata Rosie.

Oficialii Uniunii Europene si ai NATO sunt intrigati de campania publicitara a companiei aeriene ruse. "Este foarte ciudat sa folosesti o astfel de fotografie. Ma intreb ce incearca Rusia sa ne spuna", declara un diplomat.

Oficialii Aeroflot si diplomatii rusi de la Bruxelles au refuzat luni sa ofere vreun comentariu in legatura cu afisele publicitare.

#atractii turistice Rusia, #obiective turistice Rusia , #Stiri Lifestyle