Bebelusul regal a cucerit Internetul - 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter

Duminica, 03 Mai 2015, ora 13:18
1332 citiri
Bebelusul regal a cucerit Internetul - 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter
Foto: Twitter/ITV News

Anuntul facut sambata, la Londra, privind nasterea fetitei ducesei Catherine a generat peste 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter, in momentul in care a fost inregistrat varful de activitate pe aceasta platforma de microblogging, evidentiind astfel interesul mare al oamenilor pentru acest eveniment.

Hashtag-ul #RoyalBaby a devenit principalul trend pe Twitter la putin timp dupa ce ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a nascut o fetita, potrivit unui anunt facut de platforma de socializare, citata de hollywoodreporter.com.

Astfel, nasterea printesei regale a generat peste 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter. Varful conversatiilor pe platforma de microblogging despre acest subiect a fost inregistrat la ora locala 11:25 (13.25 ora Romaniei), adica dupa circa zece minute de la momentul in care a fost facut anuntul oficial privind nasterea fetitei.

Totusi, interesul pe Twitter pentru nasterea printesei regale a fost mai scazut decat cel manifestat de ...citeste mai departe despre "Bebelusul regal a cucerit Internetul - 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter" pe Ziare.com

#nastere printesa William reactii, #mesaje retele sociale nastere bebelus regal, #William fiica reactii Twitter , #Stiri Lifestyle