Beneficiile imediate oferite de tigara electronica

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 10:32
1404 citiri
Beneficiile imediate oferite de tigara electronica

In lume circa un miliard si jumatate de persoane fumeaza. Dintre acestea, peste jumatate vor suferi la un moment dat din cauza problemelor de sanatate cauzate de consumul de tutun, in schimb numarul nefumatorilor afectati este aproape triplu.

Probabil, ca fumator de tutun, nu v-ati fi gandit vreodata la aceste cifre si poata ca acum nimic nu este mai convingator decat aceasta statistica pentru a va motiva sa renuntati la fumat. In acest moment calea este cu mult mai simpla pentru ca puteti inlocui un obicei daunator cu unul inofensiv, doar achizitionand o tigara electronica.

Imediat ce renuntati la tutun si alegeti varianta fumatului de vapori, veti incepe sa simtiti si primele imbunatatiri. Pulsul si tensiunea arteriala vor reveni la valorile normale, iar in decurs de 8 ore nivelul de monoxid de carbon din sange se va injumatati, iar cel de oxigen va creste. Tigara electronica produce vapori, ea nu arde si din acest motiv nu produce nicio substanta periculoasa pentru sanatate.

De multe ori continutul ei de nicotina este blamat, dar trebuie sa stiti ca nicotina este o substanta din randul stimulentelor, similara cofeinei, care folosita in doze controlate nu este periculoasa pentru organism. Daca nu poate fi niciodata apreciat cu exactitate cata nicotina contin tigarile obisnuite, doza de nicotina din lichidele pentru tigara electronica este determinata extrem de precis, astfel aveti mai mult control asupra sanatatii dumneavoastra.

Fumand electronic veti respira mai bine pentru ca cenusa si particulele din fumul de tigara vor fi eliminate din plamani dupa doar 24 de ore de la renuntare. In plus, simturile dumneavoastra se vor imbunatati, veti simti mai bine mirosurile si gusturile si va veti putea bucura din nou de savoarea mancarurilor in timp ce va recuperati tonusul si energia.

Multe persoane care renunta la fumat se tem ca se vor ingrasa, de aceea continua cu acest obicei nesanatos. Adevarul este ca nu eliminarea toxinelor cauzeaza ingrasarea ci inlocuirea actului in sine, de a trage din tigara clasica, cu nenumaratele gustari sau dulciuri.

Tocmai din acest motiv tigara electronica este solutia ideala pentru a renunta la fumat. Ea va permite sa va pastrati obiceiul de a fuma fara a inhala toate toxinele tutunului si va poate chiar satisface pofta de dulciuri daca alegeti o aroma precum ciocolata sau bomboanele, fara caloriile aferente acestora.

Daca si consumul de nicotina va ingrijoreaza, trebuie sa stiti ca alegand tigara electronica, in doar cateva luni, sau poate chiar si mai repede, in functie de cat de mare a fost adicatia dumneavoastra, va veti antrena pentru a renunta total la ea, doar prin simpla folosire a unor lichide cu o concentratie din ce in ce mai mica de nicotina, pana la eliminarea totala.

Schimbarea ar putea sa fie o incercare dificila, insa daca porniti pe acest drum merita sa aveti la indemna produse si consumbabile autentice, pe care doar un magazin specializat si cu referinte din partea consumatorilor vi le poate oferi.

#tigara electronica, #beneficii tigari electronice, #fumat vapori, #sanatate tigara electronica , #Stiri Lifestyle