Beyonce lanseaza o editie platinum cu piese de pe albumul eponim si cateva piese noi

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 13:11
1138 citiri
Beyonce lanseaza o editie platinum cu piese de pe albumul eponim si cateva piese noi
Foto: toptenplus.com

Cantareata R&B Beyonce va lansa o editie platinum pe 24 noiembrie, care va include piese de pe ultimul sau album, remixuri, dar si cateva melodii noi, precum si colaborarile cu Rihanna, Justin Timberlake, Nicki Minaj, scriu agentia France Presse si Slate.com.

'Beyonce Platinum Edition' va contine doua CD-uri si doua DVD-uri, unul dintre DVD-uri cuprinzand inregistrari live din turneul sau 'Carter Show World Tour'.

Compania vedetei, Parkwood Entertainment, si compania Columbia, unde a inregistrat o mare parte a melodiilor sale, au anuntat marti ca vedeta va lansa pe 24 noiembrie acest set de patru discuri, dupa ce in week-end, pe retelele de socializare Facebook si Twitter, a aparut o fotografie care anunta lansarea 'Beyonce - Self Titled-Volume 2'. Insa albumul nou, atat de asteptat de fani, este de fapt o colectie de patru discuri (CD si DVD) ce va contine piesele de pe albumul de anul trecut si videoclipurile aferente, remixuri, cateva piese noi si imagini filmate in ultimul sau turneu.

Albumul de anul trecut, vandut in 2,1 milioane de exemplare in SUA, a fost lansat in decembrie 2013, fara vreo reclama in media si retelele de socializare, surpriza produsa fanilor vedetei devenind obiect de studiu la Harvard Business School ca reper pentru 'marketingul invizibil', potrivit nytimes.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Beyonce lansare album, #Beyonce editie platinum , #Stiri Lifestyle