Bicicleta lui Robin Williams, vanduta la licitatie cu 20.000 de dolari

Marti, 26 August 2014, ora 12:07
1238 citiri
Bicicleta lui Robin Williams, vanduta la licitatie cu 20.000 de dolari
radiomastersm.ro

O bicicleta facuta pe comanda, care i-a apartinut actorului Robin Williams, a fost vanduta la licitatie, pentru 20.000 de dolari, iar banii au fost donati unui program care ofera burse de studiu studentilor defavorizati.

Robin Williams, care a murit pe 11 august, era un ciclist pasionat si a donat bicicleta sa rosie Pegoretti, dar si o palarie cu autograf, pe care a purtat-o in filmul "O noapte la muzeu" din 2006, unei organizatii de caritate, cu putin timp inaintea mortii sale, potrivit contactmusic.com, relateaza Mediafax.

Williams a ajutat la organizarea evenimentului caritabil, care a avut loc in Tiburon, California, pe 23 august, potrivit New York Daily News.

Bicicleta a fost vanduta pentru 20.000 de dolari, banii urmand sa fie folositi pentru plata taxelor de studiu pentru doi studenti.

Un gest atipic pentru un comediant

Robin Williams a fost gasit decedat pe 11 august, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat in ziua urmatoare ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care pareau a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compozitia substantei depistate.

Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata.

Pe 14 august, vaduva actorului a anuntat, intr-un comunicat, ca Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate si depresie, in momentul in care a decis sa se sinucida. Actorul nu era pregatit sa "faca publica" lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, vaduva actorului Robin Williams.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori dupa numai un sezon.

#Robin Williams actor, #bicicleta donata Robin Williams, #licitatie vanzare bicicleta Robin Williams , #Stiri Lifestyle