Black Friday in viziunea NASA

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 13:42
1892 citiri
Black Friday in viziunea NASA
Foto: NASA

Agentia spatiala americana (NASA) a marcat vineri, in stilul sau propriu, evenimentul comercial Black Friday, care duce la cotele cele mai inalte fervoarea cumparaturilor la pret redus in prima vineri care urmeaza dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving), scrie Huffington Post.

Pentru al doilea an consecutiv, ca o contrapondere la aceste preocupari materialiste, NASA a promovat 'Black Hole Friday", publicand intreaga zi pe contul sau de Twitter imagini ale gaurilor negre insotite de texte explicative si de comentarii pline de umor precum 'Forta de gravitatie a unei gauri negre este atat de mare incat nicio lumina nu ii scapa' sau ' 2 la pret de 1 de Black Friday! De fapt, doua gauri negre fuzioneaza si sunt doar una', relateaza Agerpres.

'Vreti sa participati la un joc de societate cu ocazia Black Friday? Iata un joc gratuit despre gauri negre: 1.usa.gov/1AZ1SNn', suna un alt mesaj.

In final, pentru cei obositi de goana dupa chilipiruri si care tanjesc dupa o masa buna, NASA ofera imaginea 'unei gauri negre care devoreaza o stea'. De fapt, nu este doar o poza, ci o inregistrare video care infatiseaza o actiune mult mai distrugatoare decat o maree de oameni dispusi sa achizitioneze soldurile exceptionale din Black Friday.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Black Friday NASA, #gauri negre NASA , #Stiri Lifestyle