Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat un contract prenuptial de 270 de milioane de dolari

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 10:52
1789 citiri
Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat un contract prenuptial de 270 de milioane de dolari

Dragostea trece prin stomac, iar in cazul lui Brad Pitt si al Angelinei Jolie ea valoreaza exact 270 de milioane de dolari, suma cuprinsa in contractul prenuptial semnat de cei doi parteneri de viata, conform revistei Grazia UK.

Cei doi actori celebri, care au impreuna 6 copii, doresc sa se casatoreasca de Craciun, iar Brad Pitt si-a pus avocatii sa alcatuiasca un contract prenuptial de 101 pagini in care se precizeaza ca in cazul divortului isi va pastra averea estimata de Forbes la 150 de milioane de dolari, iar Angelina isi va pastra averea de 120 de milioane de dolari.

Conform contractului, in cazul divortului, cei doi isi vor pastra custodia comuna asupra copiilor.

"Angelina a avut mereu retineri cu privire la semnarea unui astfel de contract, dar Brad a convins-o ca e mai bine asa", a sustinut o sursa citata de revista britanica.

"Brad este un tip romantic dar si foarte practic si, avand in vedere faptul ca sunt un cuplu ce valoreaza 270 de milioane de dolari, cu 6 copii si numeroase proprietati in diferite parti ale lumii, atunci decizia lui face sens. In plus, atat Brad cat si Angelina au mai fost casatoriti inainte si stiu cat de dificil poate fi un divort. De aceasta data este si mai important pentru ca au copii iar Brad doreste sa acopere toate posibilitatile", a mai sustinut sursa citata.

Brad si Angelina nu se pot casatori in Franta pentru ca nu au rezidenta in aceasta tara, dar doresc sa organizeze o ceremonie somptuoasa la resedinta lor din Franta, precedata de nunta propriu-zisa in Hawaii, locul preferat al mamei actritei, Marcheline Bertrand, care a incetat din viata.

"La Hawaii chiar si mama ei va putea face parte din micuta ceremonie la care s-au gandit, pe plaja ei preferata. Principala petrecere va fi cea din Franta, alaturi de prietenii apropiati si de membrii familiei. Toata lumea si in special copiii sunt emotionati. Le place ideea unei nunti de Craciun la resedinta lor franceza, Chateau Miraval, cu focul aprins in semineu si cu nenumarate decoratiuni de Craciun", a mai adaugat sursa citata.

#contract prenuptial Pitt Jolie, #cuplul Brad Pitt Jolie casatorie , #Stiri Lifestyle