Brazi de Craciun decorati de designeri se liciteaza in seara de Mos Nicolae

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 17:10
4070 citiri
Brazi de Craciun decorati de designeri se liciteaza in seara de Mos Nicolae

Festivalul Brazilor de Craciun, ajuns la cea de-a 12-a editie, va scoate la licitatie anul acesta, in beneficiul unor copii fara acces la educatie, 27 de pomi creati de designeri si artisti romani, evenimentul organizat de Salvati Copiii Romania urmand sa aiba loc in 6 decembrie, la Bucuresti.

Numarul creatiilor care isi vor cauta cumparator, in scopuri caritabile, este mai mare decat la cele 11 editii ale evenimentului de pana acum.

Fondurile obtinute din vanzarea prin licitatie a brazilor de Craciun vor aduce copiilor fara acces la educatie sansa unei vieti mai bune, spun organizatorii.

Creatiile care vor fi scoase la licitatia in 6 decembrie sunt semnate de Doina Levintza, Wilhelmina Arz, Lena Criveanu, Rita Muresan, Mihaela Glavan, Stephan Pelger, Alexandru & Mihnea Ghildus, Ana Wagner & A. David Gallery, Kristina Dragomir & Europa FM, Cristian Samfira, Carmen Ormenisan, Iris Serban, Claudia Castrase, Irina Solomon & Azay, Veronica Zaharia & The One, Madalina Dorobantu, Maria Marinescu, Alexandru Ciucu, Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Mirela Diaconu, Hamid Nicola Katrib & United Media, Oxette, Anca Rusu si pictorul Bogdan Mihai Radu.

La acestea se adauga cele create de Mark Twain International School si de micutii din centrele educationale Salvati Copiii, precum si bradul presei.

Agnes Keszeg, cunoscut ilustrator si designer de papusi, s-a alaturat si ea editiei din acest an a festivalului. Toate materialele grafice si ilustratiile necesare evenimentului poarta semnatura sa.

Programul de reintegrare sociala si scolara a copiilor aflati in situatii vulnerabile, derulat de Salvati Copiii Romania, a inceput in anul 2001, cu sprijinul sectorului privat (strangerea de fonduri organizata prin Festivalul Brazilor de Craciun). Peste 16.000 de copii au beneficiat de integrare in sistemul educativ ("A doua sansa") si de suport educational, social si juridic pentru a nu abandona scoala (Scoala dupa scoala).

Editia de anul acesta a Festivalului Brazilor de Craciun isi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinsi in programele educationale Salvati Copiii. Larimele 11 editii ale Festivalului Brazilor de Craciun au fost strasi peste 2,4 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#festival brazi Craciun, #licitatie umanitara Craciun, #Salvati Copiii Romania , #Stiri Lifestyle