Cantaretul Chris Cornell s-a sinucis, confirma medicii legisti

Vineri, 19 Mai 2017, ora 09:34
1058 citiri
Cantaretul Chris Cornell s-a sinucis, confirma medicii legisti
Foto: Twitter/Chris Cornell

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, s-a sinucis, au informat medicii legisti din Detroit.

"Bazandu-ne pe observatiilor noastre, anchetam cazul ca o posibila sinucidere", declarase anterior presei si directorul pentru relatii cu publicul al Politiei din Detroit, Michael Woody.

"Atunci cand politistii au ajuns in camera, l-au gasit pe Chris Cornell intins in baie (...) mort. Anchetam moartea ca pe o posibila sinucidere, dar asteptam medicul legist pentru a stabili cauzele decesului si modul in care a survenit acesta", precizase Michael Woody.

Un alt purtator de cuvant al Departamentului de Politie din Detroit indicase anterior ca trupul neinsufletit al cantaretului de 52 de ani a fost gasit cu o banda in jurul gatului, in camera hotelului din Detroit unde era cazat, relateaza EFE.

O autopsie preliminara a fost realizata, joi dupa-amiaza, la Wayne County Medical Examiner's Office. Raportul acesteia arata ca decesul a fost cauzat de sinucidere prin asfixiere. Un raport complet nu a fost inca realizat.

Politia a primit un apel, miercuri, la numarul de urgenta 911 in care o persoana care nu si-a dat numele a solicitat ajutor la hotelul MGM Grand Casino din centrul orasului Detroit.

Potrivit publicatiei locale WXYZ, sotia lui Cornell a sunat un prieten de familie pe care l-a rugat sa verifice daca sotul sau se simte bine. Prietenul a fortat usa camerei lui Cornell si l-a descoperit pe artist pe podeaua baii.

Cornell se afla in Detroit pentru a canta impreuna de Soundgarden, cu care incepuse un turneu in Statele Unite in aprilie. Reprezentantul sau, Brian Bumbery, subliniase intr-o declaratie pentru CNN, ca decesul muzicianului a survenit "brusc si neasteptat". ...citeste mai departe despre "Cantaretul Chris Cornell s-a sinucis, confirma medicii legisti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Chris Cornell sinucidere, #Chris Cornell mort, #Chris Cornell Soundgarden , #Stiri Lifestyle