Care sunt cei mai sexy actori de film din lume.Vezi aici fotografii

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 10:57
2574 citiri
Care sunt cei mai sexy actori de film din lume.Vezi aici fotografii
Benedict Cumberbatch şi Emma Watson, cei mai sexy actori. Sursa Foto: BBC.co.uk

Benedict Cumberbatch si Emma Watson au fost desemnati cei mai sexy actori de film din lume, in urma unui sondaj mondial organizat de Empire Online.

Benedict Cumberbatch apare in serialul TV "Sherlock. Sursa Foto:fansided.com

Benedict Cumberbatch, actorul britanic din serialul TV "Sherlock", a iesit pe primul loc din 50 de actori, intr-un sondaj international organizat de Empire Online, surclasandu-l pe starul din "Razbunatorii" Tom Hiddleston si pe Robert Pattinson, interpretul rolului principal masculin din franciza cinematografica "Amurg", informeaza contactmusic.com

De altfel, actorii britanici au dominat acest top 50, in care se mai regaseste actualul star al seriei "James Bond", Daniel Craig (pe locul 24), dar si scotianul James McAvoy din franciza "X-Men", care s-a situat pe locul al 16-lea, devansandu-l pe Tom Hardy, care ocupa pozitia a 17-a.

Starurile britanice s-au confruntat insa cu o competitie dura din partea artistilor americani, impartind topul cu actor american Ryan Gosling, care a ocupat locul al patrulea in acest clasament, si cu Bradley Cooper, aflat pe locul al zecelea.

In acelasi timp, actrita din "Harry Potter" Emma Watson a fost desemnata cea mai sexy actrita de film, surclasandu-le pe Scarlett Johansson, care s-a situat pe pozitia secunda, si pe actrita din "Jocurile foamei" Jennifer Lawrence, aflata pe locul al treilea.

Emma Watson a devenit celebra dupa seria Harry Potter. Sursa Foto:www.hdwallpapers.in

James Dyer, editor al Empire Online, a declarat: "Este un rezultat grozav pentru actorii britanici, dar fara indoiala este mai putin important sa ai o multime de fani de circumstanta decat sa ai un nucleu de admiratori constanti. Fanele lui Cumberbatch, Hiddleston, Pattinson si Villiers si-au facut auzita parerea!".

#Benedict Cumberbatch, #Emma Watson, #actori sexy , #Stiri Lifestyle