Cat costa cea mai frumoasa masina din lume

Luni, 25 Iunie 2012, ora 08:46
5347 citiri
Cat costa cea mai frumoasa masina din lume

Produsa in 1963, Ferrari 250 GT SWB California Spyder, este considerata, de multi dintre fanii brandului, drept cea mai frumoasa masina din lume construita vreodata. Un dealer din Marea Britanie a scos un astfel de model la vanzare. Pretul: 7,8 milioane de dolari.

Masina este celebra si pentru faptul ca a aparut in filmul Charlie's Angels, cand a fost condusa de catre actrita Cameron Diaz.

Un model similar celui scos acum la vanzare, de culoare rosie, care a fost folosit in filmul Charlie's Angels: Full Throttle a fost scos la vanzare in cadrul unei loicitatii, in 2008, cu pret de pornire de cinci milioane de dolari. Vanzarea a esuat, au spus organizatorii licitatiei, din cauza crizei financiare.

Ferrari 250 GT SWB California Spyder este rezultatul colaborarii dintre Enzo Ferrari cu Pinifarina, care a proiectat modelul, si cu Scaglietti, care l-a construit.

Masina are un motor de 20 de cai putere.

Proprietarii masinii au fost de acord ca masina sa apara in mai multe filme sau show-uri de televiziune, precum un film din 2000 despre Beach boys, show-ul Fast Lane sau filmul Charlie's Angels 2.

Masina are inca tapiteria originala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ferrari 250 GT, #Ferrari California Spyder, #cea mai frumoasa masina din lume , #Stiri Lifestyle