Cat costa sa zbori in spatiu cu Leonardo DiCaprio

Vineri, 23 Mai 2014, ora 16:53
1448 citiri
Cat costa sa zbori in spatiu cu Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a strans aproape 1 milion de dolari la o licitatie in scopuri caritabile organizata joi la Gala amfAR, la Cannes, oferind spre vanzare un bilet alaturi de el pentru un zbor in spatiu organizat de compania Virgin Galactic, conform Variety.com.

La acest eveniment caritabil care se desfasoara anual au participat numerosi actori de top de la Hollywood, aflati la Cannes cu ocazia celebrului festival de film. Licitatia a fost organizata la Hotel du Cap-Eden-Roc in scopul strangerii de fonduri pentru cercetare in domeniul HIV/SIDA.

Starul din "Wolf of Wall Street" a scos la licitatie un loc, alaturi de el, intr-o calatorie pana pe orbita circumterestra, organizata de compania Virgin Galactic in 2015. Acest bilet s-a vandut pentru suma de 956.795 de dolari, conform Variety.com.

Un alt loc in acelasi zbor pe orbita s-a vandut si la licitatia amfAR de anul trecut, suma obtinuta fiind insa mai mare - 1,5 milioane de dolari.

In cadrul licitatiei a mai fost vanduta o pereche de manusi ce i-a apartinut mogulului din domeniul fashion Karl Lagerfeld, o colectie de rochii de seara realizate de diferiti designeri, precum si un tablou realizat de Andy Warhol in 1967, reprezentand-o pe Marilyn Monroe.

Tot la aceasta licitatie a fost vanduta si o croaziera de o saptamana pe un iaht de lux, cu 11 camere, iaht pe care sta Sharon Stone in perioada pe care o petrece la Cannes. In cadrul galei amfAR s-a reusit strangerea sumei record de 35 de milioane de dolari.

La gala au participat, printre altii, Milla Jovovich, Heidi Klum, John Travolta, Jane Fonda, Jessica Chastain, Marion Cotillard, Rosario Dawson, Justin Bieber si Michelle Rodriguez.

In cursul galei, atmosfera a fost intretinuta de piese interpretate de Lana Del Rey, Robin Thicke si de tenorul Andrea Bocelli, care a dedicat celebra piesa "My Way" amintirii lui Elizabeth Taylor, cea care a pus bazele amfAR in 1993.

#eveniment caritabil, #Leonardo DiCaprio, #zbor in spatiu Leonardo DiCaprio , #Stiri Lifestyle