Ce-au fost inainte sa devina celebri - Vedete si joburile lor de tot rasul (Galerie foto)

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 11:09
1114 citiri
Ce-au fost inainte sa devina celebri - Vedete si joburile lor de tot rasul (Galerie foto)
Foto: Oddee

Inainte de a deveni celebri, s-au luptat cu grijile legate de banii de chirie si chiar mancare, intocmai ca orice om, pentru ca nu toate vedetele de la Hollywood s-au nascut in puf.

Vedete care s-au dezbracat pe bani... sau fara - Au facut o vreme striptease (Galerie foto)

Daca primul job al lui Brad Pitt este cunoscut, acesta facand reclama la un fast-food imbracat in pui, nu despre toti actorii se cunosc astfel de detalii "picante".

7 actori de comedie si joburile lor de dinainte de celebritate (Galerie foto)

Jon Hamm, de exemplu, actor cunoscut din "Mad Man", inainte sa fie actor cu patalama, lucra in industria porno. E drept ca nu aparea el in fata camerei, insa jobul era la fel de "deprimant" si fara perspectiva, dupa cum a declarat el.

El era cel care avea grija ca toate obiectele din cadru sa fie la locul lor, sa nu se vada vreo scrumiera, atunci cand nu era cazul, relateaza Oddee.

Facea "cateva sute de dolari pe zi", ceea ce nu e putin la mii de kilometri ...citeste mai departe despre "Ce-au fost inainte sa devina celebri - Vedete si joburile lor de tot rasul (Galerie foto)" pe Ziare.com

#actori primele joburi, #vedete Hollywood primele joburi, #primele joburi actori, #joburi mari actori , #Stiri Lifestyle