Ce folosesti in amenajarea baii: gresie, faianta, tapet? (Galerie foto)

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 07:07
1209 citiri
Ce folosesti in amenajarea baii: gresie, faianta, tapet? (Galerie foto)
Foto: Facebook/Interior design - Mihaela Pavelescu

Cum alegem gresia si faianta pentru locuinta? Care ar fi mai potrivite? Ce am putea folosi pentru amenajarea peretilor baii? Ce culoare s-ar preta mai bine? Ce model este mai indicat si cum sa fie montat pe perete?

Intrebarile acestea sunt des intalnite atunci cand amenajam propria locuinta. In randurile de mai jos voi enumera cateva detalii care pot fi de folos atunci cand treceti la achizitiile pentru amenajarea bailor.

1. Cromatica

Atunci cand alegem culorile trebuie sa tinem cont de intregul stil al casei. Conteaza si culorile folosite pentru peretii intregii locuinte. Prin urmare, ar trebui sa alegem nuante in ton cu cele existente in restul locuintei.

Pentru baile mici folositi nuante deschise si calde, iar orientarea placilor poate fi pe orizontala, daca acestea sunt dreptunghiulare.

2. Dimensiunile

Pentru baile mai incapatoare puteti folosi accente mai puternice de culoare, iar orientarea placilor dreptunghiulare de faianta poate fi atat pe ...citeste mai departe despre "Ce folosesti in amenajarea baii: gresie, faianta, tapet? (Galerie foto)" pe Ziare.com

#Amenajarea baii, #faianta gresie baie, #tape baie, #sfaturi design interior, #Mihaela Pavelescu design interior , #Stiri Lifestyle