Ce spune un supermodel de talie mondiala despre Romania si karma

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 10:10
964 citiri
Ce spune un supermodel de talie mondiala despre Romania si karma
Foto: Red Clover

F.Charm a lansat acum cateva saptamani piesa "You and I", impreuna cu supermodelul Ayyan, melodie care pe YouTube se apropie de 200.000 de vizualizari.

Am stat de vorba cu Ayyan, cel mai cunoscut supermodel din Asia de Sud, pentru a afla ce stie despre Romania si cum e sa debutezi in muzica plecand de la statutul de vedeta a podiumului.

La numai 21 de ani, Ayyan are in palmares circa 400 de coperti de revista, fiind brand ambassador pentru mai multe marci globale, printre care Samsung, Honda, Coca-Cola, L'Oreal, Calvin Klein sau Magnum.

Esti model international, insa te-ai lansat si in muzica. Ce te atrage mai mult, modellingul sau muzica?

Muzica a fost dintotdeauna o parte din mine. Este foarte simplu sa devii model, cantareata, actrita, dar nu este usor sa ajungi superstar ca supermodel. Si mult mai greu decat asta e sa-ti mentii standardul, iar standardul mea a fost sa ajung cat mai sus din prima zi cand am inceput.

Planurile mele legate de muzica sunt sa produc ...citeste mai departe despre "Ce spune un supermodel de talie mondiala despre Romania si karma Interviu" pe Ziare.com

#Ayyan melodie FCharm, #Ayyan model, #Ayyan piesa roman, #Ayyan FCharm You and I, #Ayyan model interviu , #Stiri Lifestyle