Ce-ti pui in geamantan pentru mini-vacanta la mare - Tipuri de haine pur si simplu interzise

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 14:40
1345 citiri
Ce-ti pui in geamantan pentru mini-vacanta la mare - Tipuri de haine pur si simplu interzise
Foto: Arhiva personala/Maria Simion

Inca putin si vine vacanta sau mini-vancata de 1 Mai, care anul acesta coincide cu Pastele. Ce avem de facut? Bagaje!

Si daca e sa ne facem valiza, eu zic sa o luam pe rand: clar vreme de plaja nu e, asa ca puteti sa lasati acasa slapii si costumele de baie, ca vara abia se porneste, deci exista suficient timp sa le etalati.

Asta nu inseamna ca lasam acasa si crema cu factor de protectie, pentru ca briza marii "arde" chiar si pe vant si soare cu dinti. Crema de fata hidratanta cu factor de protectie este obligatorie, la fel si fondul de ten - e bine sa aveti tot unul cu factor de protectie -, balsam de buze obligatoriu, iluminatorul arata senzational pe ten chiar si ziua, doar sa aveti grija sa nu-l puneti pe tot.

Fara tocuri in nisip!

Apoi, daca petreceti in club, eu zic totusi sa nu va aventurati la rochii cu paiete, dantele si alte "mulaciuni" - optati pentru tinute mai sic, mai personalizate si mai comode, ca poate din club ajungeti si pe plaja.

Personal, daca mai ...citeste mai departe despre "Ce-ti pui in geamantan pentru mini-vacanta la mare - Tipuri de haine pur si simplu interzise" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bagajul pentru minivacanta, #necesar vacanta mare 1 mai, #moda plaja, #haine club designer, #designer Maria Simion , #Stiri Lifestyle