Cea mai buna bere din lume este una spaniola

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 15:24
2532 citiri
Cea mai buna bere din lume este una spaniola

Nici germana, nici ceha, nici belgiana: cea mai buna bere din lume se produce la Valencia, potrivit ITQI (International Taste & Quality Institute).

'La Socarrada' este o bere artizanala premium, din triplu malt si dubla fermentatie naturala care triumfa in intreaga lume gratie caracterului sau mediteranean si aromei sale de miere si rozmarin, informeaza vineri publicatia online Expansion.com.

Cu un export de 80% in tari precum SUA, Japonia, Singapore, Germania, Finlanda, Mexic, Peru sau Brazilia, contrar a ceea ce s-ar putea crede, La Socarrada se produce la scara mica, cu un tiraj de maximum 2.500 de litri si cu ingrediente naturale de prima calitate.

Berea se remarca prin culoarea sa specifica ambra, prin lipsa de miros de alcool si prin gustul sau dulce oarecum special.

Daca la prima inghititura aroma de miere si de rozmarin ar putea surprinde, dupa a doua sorbire te invadeaza aromele de cireasa, para si piper negru cu o nota caramelizata, care ii confera o personalitate atat de complexa si de unica.

Nu este de mirare ca procesul sau de elaborare necesita aproximativ 35 de zile si ca perioada de viata este de cel mult un an, avand in vedere ca berea nu este pasteurizata pentru a putea mentine toate valorile nutritive ale ingredientelor sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bere spaniola, #cea mai buna bere, #bere La Socarrada , #Stiri Lifestyle