Cea mai mare caseta de bijuterii. Tu unde ai aseza-o?

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 00:00
3840 citiri
Cea mai mare caseta de bijuterii. Tu unde ai aseza-o?
Foto: Hammacher Schlemmer

Bijuteriile parca "se inmultesc" in casa voastra si niciodata nu e suficient loc pentru fiecare in parte?

Hammacher Schlemmer iti propune varianta unei casete de bijuterii ce poate fi lesne aplicata pe peretele din dressing sau din dormitorul tau.

Modelul este ideal pentru femeile care prefera sa isi tina in ordine podoabele stralucitoare, avand un design functional si elegant. Iti poate usura mult cautarea cerceilor favoriti, a unui inel preferat sau a bratarii ori a colierului primit cadou de la cineva special prin inteligenta compartimentare a interiorului.

Sase rafturi din amenajate pe usa de lemn a dulapului-caseta permit depozitarea in ordine a pana la 72 e perechi de cercei.

Moderna caseta de bijuterii iti permite se etalezi 60 de inele pe cinci suporturi special construite in interiorul acestei.

Alte 28 de agatatori elegante pot pune in valoare tot atatea coliere si bratari etalate sub stralucirea a sase becuri LED.

Caseta de bijuterii imbraca forma unui cabinet de perete realizat din lemn de mesteacan si este tapitat la interior cu microfibra. Un sistem de inchidere modern confera securitate valorilor depuse in interior.

#caseta bijuterii, #cabinet pentru dressing, #cea mai mare caseta bijuterii , #Stiri Lifestyle