Cea mai urata constructie din istoria omenirii se va deschide in 2013

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 09:51
3892 citiri
Cea mai urata constructie din istoria omenirii se va deschide in 2013

Un hotel din Coreea de Nord, a fost votat de mai multe publicatii drept cea mai urata constructie in istorie, va fi deschis, cel mai probabil, in 2013, dupa 26 de ani de la inceperea constructiei.

Desi o echipa de experti a sustinut ca aceasta constructie are nenumarate nereguli ce nu mai pot fi remediate, in 2008, o companie egipteana, Orascom Telecom, a inceput reconstructia cladirii.

Potrivit informatiilor aparute in presa, compania ar fi cheltuit 180 de milioane de dolari doar pentru a finisa fatada cladirii.

Unitatea de cazare va avea doar 150 de camere in ultimele etaje in regim hotelier, scrie BBC.

In restul etajelor s-ar putea deschide magazine, restaurante sau spatiile libere pot fi transformate in spatii de birouri.

Constructia hotelului a inceput in 1986 si trebuia finalizata trei ani mai tarziu. Proiectul a fost insa abandonat de autoritati inainte de finalizare din cauza unei severe crize financiare cu care se confrunta tara.

Constructia nefinalizata, situata in mijlocul capitalei tarii, a reprezentat o rusine pentru conducerea tarii.

A fost votata "Cea mai urata constructie din istoria omenirii" de Esquire magazin in 2008. Potrivit publicatiei americane, cladirea este "hidoasa, chiar si dupa

standardele comuniste".

#constructie hotel, #constructie hotel Coreea Nord, #Hotel of Doom Coreea de Nord, #lansare Hotel Coreea Nord , #Stiri Lifestyle