Cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete la Premiile Emmy 2016 (Video & Galerie foto)

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 13:00
1086 citiri

Gala Premiilor Emmy, care a avut loc duminica seara, si unde premiantii au fost, printre altii, "Game of Thrones - Urzeala Tronurilor", "Veep - Vicepresedinta" si "The People v. O.J. Simpson", a insemnat un bun prilej pentru vedete de a-si etala tinutele.

Covorul rosu, anul acesta, a fost unul dominat de rochiile albe, de cele cu decupaje si asimetrii.

La capitolul alb s-a incadrat actrita Tracee Ellis Ross, care a ales o tinuta creata de Ralph Lauren, asimetrica, de inspiratie greceasca, laudata de mai toate publicatiile de profil.

Foto: Hepta.ro

Heidi Klum a imbracat si ea o rochie atat alba, cat si asimetrica. A fost si imbracata, si dezbracata. A avut o maneca, dar si un decolteu adanc si o crapatura la fel, chiar daca rochia a fost, in principiu, lunga.

Foto: Hepta.ro

Tot alba, dar mai rafinata si eleganta a fost rochia actritei Aimee Tteegarden.

Where am I again? #Emmys A photo posted by Aimee Teegarden (@aimeeteegarden) on Sep 18, 2016 at 5:19pm ...citeste mai departe despre "Cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete la Premiile Emmy 2016 (Video & Galerie foto)" pe Ziare.com

#vedete rochii premiile Emmy 2016, #tinute covor rosu premiile Emmy, #vedete prost imbracate Emmy poze , #Stiri Lifestyle