Cel mai murdar hotel din SUA ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Joi, 05 Iunie 2014, ora 16:05
1108 citiri
Cel mai murdar hotel din SUA ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un reprezentant al companiei care vinde, o subsidiara a bancii americane Wells Fargo.

Hotelul va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari. "Este cel mai murdar, dar si cel mai bine pozitionat hotel din New York. A fost administrat prost si neglijat", a spus Lawrence Wolfe, responsabil de vanzarea hotelului.

Hotel Carter, cu 600 de camere, este situat in apropierea Times Square, pe West 43rd Street, si a primit de trei ori pana acum "distinctia" de cel mai murdar hotel din SUA din partea TripAdvisor, portal cu informatii despre hoteluri si destinatii turistice.

Persoane care au stat recent la Hotel Carter au afirmat ca problemele sunt departe de a fi rezolvate.

"Locatia este foarte buna, dar nu este apa calda la dus", a declarat pentru CNBC un oaspete al hotelului care a platit peste 200 de dolari pe noapte de cazare.

TripAdvisor a renuntat sa mai intocmeasca lista celor mai murdare hoteluri in 2012.

Carter, deschis in anii '30 sub numele de Hotel Dixie, a atras 25 de oferte, a spsus Wolfe, director al companiei Eastdil Secured, o subsidiara a Wells Fargo. Compania este aproape de a selecta cativa dintre ofertanti pentru continuarea negocierilor.

Vanzarea, estimata la un pret de 180 de milioane de dolari, va fi urmata de o renovare ampla, care va costa 100-125 milioane de dolari, a spus Wolfe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hotel murdar Statele Unite, #hotel Statele Unite, #licitatie hotel , #Stiri Lifestyle