Cel mai scump cadou de Valentine's Day. Galerie foto

Joi, 07 Februarie 2013, ora 16:35
4782 citiri
Cel mai scump cadou de Valentine's Day. Galerie foto
Sursa foto: www.borgezie.com

O pereche de pantofi din aur cu diamante, care valoreaza aproape 162.000 de euro, o oglinda pentru poseta de 25.000 de lire sterline si o felicitare la pretul de 5.000 de lire sterline se numara printre variantele de cadou costisitor pentru Ziua indragostitilor.

Potrivit publicatiei britanice, un cadou care ar impresiona cu siguranta sunt pantofii din aur cu 2.000 de diamante, care valoreaza 140.000 de lire sterline (162.000 de euro) si sunt considerati, la acest moment, cei mai scumpi din lume.

Sursa foto: www.borgezie.com

Pantofii cu toc stiletto sunt creati de designerul britanic Christopher Michael Shellis, care a petrecut trei ani pentru a-si duce la bun sfarsit opera de arta. Fiecare piesa a fost lucrata cu atentie, la temperaturi foarte ridicate, diamantele fiind montate, unul cate unul, manual.

Insa indragostitii cu dare de mana si foarte generosi pot accesoriza costisitoarea pereche de pantofi cu o geanta de designer de 200.000 de lire sterline (230.000 de euro). "Cu acesti bani ai putea inchiria un majordom care sa mearga alaturi de tine si sa iti duca in mana rujul si cheile", scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Sursa foto: www.borgezie.com

Un gest de generozitate, dar mai prudent, ar fi o oglinda pentru poseta, creata de acelasi designer si care costa 25.000 de lire sterline.

De asemenea, cei care dispun de bani, dar doresc sa fie mai discreti in manifestarea afectiunii, pot oferi persoanei iubite celebrele trufe La Madeline Au Truffle, preferate de Oprah Winfrey. O jumatate de kilogram din aceste delicatese costa 1.800 de lire sterline.

O alta varianta de cadou costisitor - si inutil ar spune unii - sunt traditionalele felicitari cu mesaj de Sfantul Valentin. Doua modele de astfel de felicitari, create de Gilded Age Greetings din Miami, au preturi de 3.200, respectiv 5.000 de lire sterline si sunt considerate cele mai scumpe din lume. Acestea sunt acoperite cu praf de diamante roz si safire si sunt decorate cu diamante albe, rubine si cristale Swarovski autentice.

#cadou Valentine s, #cel mai scump cadou, #cadouri scumpe, #cadouri inedite Valentines , #Stiri Lifestyle