Celebritati care si-au pierdut in mod tragic copiii

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 18:16
1330 citiri
Celebritati care si-au pierdut in mod tragic copiii
Foto: Wikimedia

Tragediile lovesc oriunde in aceasta lume, inclusiv la Hollywood. Multe vedete au aflat, din pacate, ce inseamna sa-ti piezi copilul.

Despre unii se stie, insa alte exemple sunt putin cunoscute, cei in cauza refuzand sa vorbeasca public despre pierderile suferite, informeaza Rant Lifestyle.

John Travolta

Actorul si sotia sa au pierdut un fiu, Jett, in 2009. Baiatul avea numai 16 ani cand a murit. De atunci, John Travolta a dus o viata mult mai discreta, lasand Hollywood-ul pe plan secund.

Eric Clapton

Cei mai multi stiu despre pierderea suferita de Eric Clapton de pe urma melodiei "Tears in Heaven". Piesa ii e dedicata fiului sau, Connor, care a murit cand avea doar patru ani. Acesta a cazut de la geamul unui hotel.

Bill Cosby

Actorul Bill Cosby, care zilele acestea se afla in centrul unui scandal sexual, fiind acuzat (nu oficial) ca a abuzat sexual mai multe femei, a avut un fiu, Ennis, care a murit impuscat.

Acesta oprise pe o sosea pentru a-si umfla un ...citeste mai departe despre "Celebritati care si-au pierdut in mod tragic copiii" pe Ziare.com

#vedete pierdut copii, #celebritati copii murit, #tragedii familii celebre , #Stiri Lifestyle