Charlie Sheen a platit o avere ca sa ascunda ca are HIV

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 11:04
1145 citiri
Charlie Sheen a platit o avere ca sa ascunda ca are HIV
Foto: Instagram/Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen, care a anuntat marti ca e infectat cu HIV, a dezvaluit ca are mari probleme financiare, dupa ce a fost nevoit sa plateasca 10 milioane de dolari pentru a tine secret faptul ca e seropozitiv.

Charlie Sheen confirma zvonurile: Este infectat cu HIV (Video)

Actorul, care a primit diagnosticul in urma cu patru ani, a spus marti ca anuntase doar doi apropiati legat de faptul ca era infectat. In scurt timp, insa, vestea ca e seropozitiv s-a raspandit, actorul ajungand sa fie santajat. Asa a ajuns sa plateasca aproximativ 10 milioane de dolari pentru a se asigura ca informatiile nu ajung in presa. Iesirea sa la rampa a fost motivata si de dorinta de a pune capat acestei situatii, fapt confirmat chiar de Sheen.

"Situatia mea financiara nu e minunata", a recunoscut Sheen, in varsta de 50 de ani, pana nu demult cel mai bine platit actor de televiziune, cu un salariu de 1,8 milioane de dolari pe episod (pentru serialul "Two and a half men").

"Va fi bine din nou. ...citeste mai departe despre "Charlie Sheen a platit o avere ca sa ascunda ca are HIV" pe Ziare.com

#Charlie Sheen bani santaj HIV, #foste iubite Charlie Sheen, #foste sotii Charlie Sheen HIV, #Charlie Sheen femei HIV, #Charlie Sheen SIDA, #Charlie Sheen seropozitiv , #Stiri Lifestyle