Charlie Sheen confirma zvonurile: Este infectat cu HIV (Video)

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 15:19
1233 citiri
Charlie Sheen confirma zvonurile: Este infectat cu HIV (Video)
Foto: captura Video NBC/Today

Actorul Charlie Sheen, in varsta de 50 de ani, a facut marti dimineata un anunt important legat de viata personala. Raspunzand zvonurilor aparute intens in presa in ultima vreme, actorul a recunoscut ca este infectat cu HIV.

Charlie Sheen, internat in spital - ce a patit actorul

"Sunt aici ca sa admit ca sunt, intr-adevar, HIV pozitiv", a spus el intr-o emisiune de mare audienta difuzata de NBC. "Sunt trei litere greu de asimilat (HIV - n.red.). Este un punct de cotitura in viata mea", a declarat Charlie Sheen.

"Trebuie sa pun 'stop' acestui asalt violent, acestor atacuri si pseudo-adevaruri care ranesc (...) despre mine, ce ameninta sanatatea atator altora", a spus actorul. Presa straina scrisese ca Charlie Sheen va face un anunt despre viata personala, marti, in emisiunea Today, transmisa in direct de NBC. Tabloidele au scris ca actorul va anunta ca este infectat cu HIV, fapt ce s-a dovedit adevarat.

Marti, o fosta iubita a actorului, actrita din filmele pentru adulti ...citeste mai departe despre "Charlie Sheen confirma zvonurile: Este infectat cu HIV (Video)" pe Ziare.com

#Charlie Sheen HIV pozitiv, #Charlie Sheen infectat HIV, #Charlie Sheen SIDA, #Charlie Sheen bolnav, #Charlie Sheen anunt Today NBC , #Stiri Lifestyle